Leslie99
1999.07.01
|
|
0 0
99
|
Szasz Sanyo!
Szoval eleg OK-s az interju, CSAK... Nem kene annyit emlegetni, hogy eles a helyzet, mert tudjuk, hogy nehez heteken at ugyanazt a hazat mindig uj oldalarol bemutatni. A vedekezeseket a meghivottak keresztbehivasarol illetve a meg nem nezett elozo interjukrol sajnos csak kritikaval tudom illetni, mivel egy profi - illetve a teamje - fel kell keszuljon ezekre, illetve kezelni kell tudni. Amugy a musor egesz jo, kicsit nekem tul sok az also szinvonalt surolo stilusu megjegyzes. Marcsak azer' is mert, hogy egy fiatal srac vagyok am de 2 csemete apja, s vhogy nem igazan ezen kene este 8-kor majd kesobb felnoniuk. Szoval szerintem a csak onmagaert valo szleng, es utca stilus nem kene annyira, ellenben lehetne a kedves politikusokat kisse alulrol langszoroval izgatni akar a nyelvtanukkal, akar szavaikkal-igereteikkel szembesitve, rakerdezve. Ott aztan viszont kvazi minden mehet meg stilusban is.
Baromira ruhellek meg igy gepelve is irni - kene mar egy diktalo szoftvert beszereznem - ugyhogy mara ennyi. |
|