nicsak, fexi ur netan? na, volt ott meg par allat a tanarokon kivul is ;-)
utolag visszagondolva reszemrol oriasi tevedesnek kell minositsem ezt a sulit. programozni akartam tanulni, otodikre el is jutottunk a pascalig (heti egy ora) es az assembly-ig (ht doboz compu'teren, jessz :-)). monnyuk f*szom tudja, me'rt pont ide mentem, bar tesom pl a ha'ma'nba jart, meg is tanult piszkosul lyukkartyat perforalni. na igen, rendszervaltas elott nem voltak vmi nagy alternativa'k szamitogepileg.
hm,. nemtom, be merjem-e vallani, nekem spec otosom volt matekbol & fizikabol. gubiczanal, igen, kopjetek le. a felvetelim meg olyas lett, mint intruder kollegae, szal nem kontraszelekcio. aha, ja persze, magatartas is otos volt (b+, sullyedek el szegyenemben :-)), szal, benyaltam magam, mit szepitsuk a dolgot. asszem rajtam kesobb jott ki az ifjukori lazadas, ugy az egyetem tajan. me'g a cicaboci & a nyuszimokus sem tudott felidegesiteni.
ja, egyetem. volt landlerosok, tegye fel a kezet, aki nem szivta meg a matekot & fizikat vmelyik felsooktatasi intezmenyben, legalabb az elso ket felevben. jo, mindegy, akarhogy is, en igen. persze kesobb felzarkoztam, mert alapvetoen erdekelt a dolog, de azt el kell ismernem, nem volt ez vmi rohadt nagy felkeszites. mint ahogy az elektronikabol & digitalis technikabol tanultak se segitettek vmi sokat, pedig a bogitron amugy eleg jo arcz volt.
ja, widder, vki? rola csak annyit, h eccer a seres jott be helyettesiteni, eletemben akkor eloszor es utoljara birtam odafigyelni irodalomoran.
szal, nem egy kimondott holt koltok tarsasaga a landler (bocs, umszki), aki esetleg azert olvassa ezt a topicot, mert azt forgatja a fejeben, h ide jon tanulni, javaslom, inkabb egy iszonyat kemeny gimnaziumban szivassa magat, az legalabb meglatszik rajta kesobb.
es ott valszleg lanyok is vannak.
wiceboci