SunDokan Creative Commons License 1999.07.01 0 0 55
Csatlakozom a szépemlékű Landlerosokhoz !
1987-92. Informatikán voltam Podhorányiné osztályában. Arany asszony volt.
Persze volt egy Farkas Iván is, mindig összetűzésbe került vele miattunk. Ha Iván évvégére beállított 3-4 embert bukásra, akkor az ofő fizikából ígért meg neki hasonló létszámot az Iván osztályából. Így soha, senki nem bukott.
Intruder !
Gubicza..ismerős nagyon. Te ezek szerint "A"-s voltál. Rövid ideig volt "átvezényeltek" egy srácot tőlünk. Sőt, asszem ismerek egy "A"-st ma is: Matkocsik Gabi neve mond valamit neked ?
Egyébként még szeretettem a Tőkei Zsuzsát. Óriási tudása volt nő létére. Nagy Imrénél pedig a napokban voltam. Egy évig tanultunk anno ötödévben finommechanikát nála. Az egyetemen most ezt nyomjuk és az ofőn keresztül azonnal adott egy igazolást, hogy az egyetemi tananyag 90%-ban meegyezik azzal, amit ő leadott. Százezer titulus a neve alatt: Gazd. min. informatikai tanácsadó, Képzési Intézetek tanácsadója stb.
Caty !
Ti voltatok hárman csajok (fekete/barna/szőke összeállításban) valamelyik gépész osztályban, ugye ? Akkor nem voltak túlsúlyban lányok sehol, de ezt a hármat mindig megnézték a fickók. Mi 3.-ba jártunk mikor ti technikusin végeztetek. Kolis voltam és az ottani gépészek beugranak. Valamilyen Viktor (nagydarab), Liptai Karcsi...vagy hülyeséget beszélek ?