Kedves Kenyérszellem, a modernitás egy vékony máz a felszínen. A gyereknevelés nem divatszakma, különben az állami gondozás régen felváltotta volna a házasságot..
Nézd meg a divatosan nevelt gyerekeket.. én nem adnám oda értük.. még a legjobban sikerültért sem a Down-szindrómásomat se.
A modernitás nevében alávágni a tiszteletnek és a szintkülönbségek ismeretének.. hm.
A saját gyermekeid jó példája elvész a szörnyű átlag óceánjában.
(márpedig az átlag a normális, nem a kiugróan pozitív)
Tudom én hogy milyen könnyen rázták le magukról az emberek a hitet : én első generációs istentelen vagyok, a gyerekeim második generációsok. (hogy hadd választhassák felnőtt elmével AZT a lehetőséget)
De a beáramló muzulmán tömeget látva kellett elgondolkoznom hogy mit lehet azzal a .. hm.. csak mint választói létszámmal szembeállítani - huszonöt év múlva.
De. A saját életünkből kell kiindulnunk. Neked a saját extrapozitív tapasztalatodat kell hangoztatnod, és nekem a saját extrapozitív tapasztalatomat. Akinek az a dolga hogy meghallja, az hallhassa.
Így is és úgy is kényszerhelyzetet kell elfogadjunk, mert a normalitás nagyon sok extrából áll össze.. de aki extrával a háta mögött átlagosat hangoztat, az .. hm.. nem jól teszi.
Nem megyek bele a házasságom javított változatának az ábrándjába, mert fájna. Most az újról szóló reményeim is összeburultak.. de még nem haltam bele.. nem nyugodtam bele a biztos magányba.
Iiigen.. a nő mondja meg hogy milyen kereteket fogad el - de azt meg én mondom meg hogy kivel akarok és kivel nem.. hm.. kereteket ácsolni.
Csak beszélgetünk.. igen, köszönöm. :-)))