Sz.Ipirtyó Creative Commons License 2020.05.30 0 1 840

Szerintem amúgy tök felesleges dolgokon vitázunk. ma mindenki annyiszor házasodik, ahányszor csak akar, és ugyanezt megteheti a válással is. Hidd el, nem a legjobb a gyerekeknek. A gyereknek/ embernek van egy fizikai/szellemi fejlődési idősíkja, amibe nem fér bele mindenféle váltogatás. Nincs 25-30 életünk, csak egy. Egyszer születünk, egyszer halunk meg, egyszer házasodunk. szerintem... 

Amit a következő hsz-edben írsz, h haladni kell a korral, persze! Tessék csak! Nem kell sem a vallás, sem a házasság. Mint ahogy nem röhögöm ki a XVIII. sz-i embert a hitéért, de nevetségesnek tartom, ha ma vki templomba jár. Ha így érzek, tehetem, de nem megyek a templomba bohóckodni. Nem tom, mennyire vok érthető... A modern ember is szeretné a házasságot, ugyanakkor komolytalanná teszi az intézményt. Egyfelől kineveti, kigúnyolja, másrészről óhajtja... Ez az ami ambivalens... 

Meg az is, h sorban egymás után lehet valakinek 8 felesége is, de egyszerre kettő már nem. Ez is képmutatás... Ez nem normális! 

Előzmény: Törölt nick (835)