A fórumbojkottálgatást és állandó áldozatszerepet ("olyan lett a fórum...kiűzik az ellenséget.." ne röhögtess, a hozzászólások többsége még mindig azoké, akik szerint Simijimmy direkt szétb...a régi játszótereteket, amihez csak úgy szabadna közelíteni, hogy előtte sarkat véleményét kell kikérni - ne vedd magadra) ugyanúgy nevetséges és értelmetlen túlzásnak tartom, mint a pluszokkal meg mínuszokkal demonstrálást. Ha valaki azt hiszi, a neki nem szimpatikus emberek véleményére, anélkül, hogy olvasná, odanyom egy mínuszt, az mégis miféle komolyan vehető vitapartner? Én még életemben nem használtam a funkciót, sokáig észre se vettem, aztán olvastam, hogy valaki azzal "érvelt", hogy xy mennyi mínuszt kap. Hát dedó, komolyan... :)))
És ebben a dedózásban, ezt se vedd magadra, élen járnak, akik szerint amúgy másoknak nem fontosak az ő vágyaik. Nem tetszik az edző, lelépek, kilépek, engem nem láttok, itt meg se hallgatnak. Hogy a csapat milyen lesz, nem érdekel, az egyéni sértettség fontosabb, mint hogy igazam lesz-e...
Én se sűrűn írogattam, ez a prekoncepciók menti üzengetés fáraszt. Ha nem jössz többet, sajnálom, remélem, a csarnokbantalálkozunk.