Ruppy Creative Commons License 1999.06.30 0 0 210
Prof

Általában a maga a szerkezet nem szokott túl vastag lenni. Ha a háza elég nagy bumszli acél az nem baj mer az is védi a pofonoktól. Egyébként a 2892 es szerkezet(kaliber) 2.26mm vastag. Egy kicsit szoktak modositani az alap ETA vagy Valjouxon. De az általában soha sem érinti komolyan az óra minoségét. Pl: belegravirozzák a cég nevét a lenditö kerekébe:Longines,Minerva,Omega... stb
Igen. Sterkezetet nem túl sok gyátó csinál de azért akadnak. Pl Rolex,Vacheron Constantin,Girard-Peregaux,Zenith,ETA,Valjoux.....stb
Nem ismerem a többit igazán.:(
Most Láttam egy Jaeger-LeCoulte Master Reveil nevü órát Ára:13400 DmmMark. Ami a felháborito , hogy ugyan az a szerkezet van benne mint az OMEGA Seamaster Prof.Diver ben ami max itthon magyarországon 340000 ezerbe kerül. ETA 2892-2 :(
Az az igazság, hogy nem ismerk ilyen órát. De lehetséges, hogy kvarcban talász. Én nem nagyon favorizálom a Nintendo stilusu mindentvisz izés-bigyós órákat. Azok nem olyan kigyensúlyozottan letisztultak. Úgy kell kitalálni az idöt rajta. Ha jobban megnézed lehet, hogy nem is fogod használni az a sok csecsás muttatót. Normál napi használatman elég az ora,perc és dátum. De amit most leirtam az csak az én véleményem. Szal ha neked tetszik a cronograf kinézet semmi gond. Ez egy más irányzat, megértheto. A lényeg, hogy automata legyen .

Előzmény: Prof (209)