nofRETRO Creative Commons License 2020.05.27 0 0 15890

beta
Képmozgások, méretmozgások, kép sötétedése a bétán-

ez történik (pl. adott idősáv lekérése a frissben), vagyis jóból is megárt a sok:
1. a képsor megjelenik, majd görgetéskor alul betölt - ez gondolom masinafüggő, nálam néha szinte villódzik, ugrik, a betöltés befejezéséig
2. miután betöltötte a monitor felületét, egérmozgatásra, elsötétül az a kép, amin megállok, hogy rákattintsak-é? Pedig épp azt akarnám jobban megnézni, ha kicsiben is.
3."szuszog" , amikor már rákattintottam, egérmozgásra megdagad/megnő, illetve visszamegy alapméretre. Mozdítom az egeret, kezdődik előről a mozgalmas látvány.

Biztosan nem vagyunk egyformák, engem nagyon zavar (más honlapokon is van hasonló képkiemelési módszer, azokat sem szeretem). Ez a képkiemelő mozgás elsősorban a figyelem felkeltésére szolgálhat, de én itt alapból figyelek, itt ez a folyamatos mozgolódás nagyon fárasztó.

Nem kérem, hogy változtassanak, de szeretném tudni, hogy mivel blokkolhatnám legalább az "egyes kép megnézése" fázisban ezt a mozgást. Sajnos nem találtam meg a programban, ahhoz amatőr vagyok, ez pedig egy új trend.
Már arra is gondoltam, hogy fel kéne vennem a monitorképen történteket igazolásképpen, csak nem tudom, hogy mennyit érne, (nyilván valami segédprogramot kellene letöltenem hozzá) és nem biztos, hogy megérné a belefeccölt munkát, meg tudnám-e győzni a programozókat, hogy ez így nem célszerű.