A Sporttárs Creative Commons License 2020.05.26 -10 4 96056

Most szerintem mindenki lenyugodhat, idő lesz rá, talán majd októberben látunk, már ha láthatunk. Teljesen értelmetlen fogadkozni, ha valakinek úgy nyolc hónap után nem fog hiányozni a csapat, vagy jobban megsértődik az edző kiválasztésa miatt, hát így járt.

Fofó majd megmutathatja, hogy képes-e nagyobb elvárások mellett, komolyabb célért játszó csapatot eredményesen vezetni. Tulajdonképpen ilyenkor dől el, valaki milyen edző. Én látom, hogy máris fikázzák a szokásos nagyigényűek, és magam sem tudom, mire számítsak, de azt igen, hogy mostanában elég sokszor előfordult, hogy az eredményjelző az ő csapatánál mutatott több pontot a miénkkel szemben, pedig nem emlékszem, hogy erősebb csapatuk lett volna. Konkrétan legutóbb is itthon oktattak minket, az igaz, hogy nem túl látványos játékkal. Hanem olyannal, amivel nyerni lehetett, és amihez játékosai voltak. Talán majd nálunk is tud összeállítani egy játékot, amihez játékosai lesznek.

Szerintem nem fogunk harmincnyolc éves szerbeket meg Wittmannt sem igazolni, ha pedig az Alba hagyományainak jobban megfelelő légiósok jönnek, akkor Forraynak is hozzájuk kell játékot alkotnia. Vagy sikerül, vagy nem. Én nem tudom, de látom, már vannak, akik előre tudják. (Nyilván nekik nem fog megfelelni a győzelem sem, ha nem lesz benne nyolc alley-oop.) De hát mit lehet ezzel kezdeni? Kellemes nyaralást mindenkinek. :)