szofi762 Creative Commons License 2020.05.26 0 0 5692

Biztos lehetsz benne hogy jövőre is pont ugyanolyan szép lesz a sziget, akkor menjetek ha úgy érzitek hogy szívesen mennétek és ne minden áron. Ha tényleg lerepüli a Ryanair a Lauda útjait még egy hónap múlva is dönthettek ha úgy alakul. Mi is pont Mallorcán voltunk velük és csak azért mert 10 eurós jegyeket dobtak piacra 2 éve mikor indult. Szóval ki tudja még milyen jegyárak lesznek!

Mindenesetre mi úgy tervezzük hogy 27-én elindulunk. Legalábbis sikerült a nem lemondható/nem módosítható szállást módosítani június 28-ra. Persze azért úgy foglaltam át hogy az már lemondható legyen. A kompjegyekkel még várok, szerintem azt csak 2 héttel indulás előtt fogom megvenni, mostanra már úgyis eltűntek az akciós jegyek.... 

Azért most már tényleg úgy fest hogy az olaszoknál is helyre fog állni a rend. Szardínián napok óta nincs új megbetegedés és ezzel nincs egyedül, országos szinten is jelentősen csökkentek a számok. 15 régióban már napi 10 alatti a megbetegedés szám. 

Bár az még mindig nem tiszta hogy Magyarországon meddig marad érvényben a  14 napos karantén!

Előzmény: tabicsabi (5690)