Nézd, egy családban vagy meg van engedve a pufogás, vagy nem. Olyan nincs, h az egyiknek lehet, a másiknak nem.
De amúgy meg mi közünk hozzá, szvsz...
Ez is egy ilyen tanulási folyamat, h mennyire van szükségünk a pufogásra. végeredményben nem old meg semmit, mindemellett megértem, akik teszik, mert én is voltam pufogós. Hosszú évtizedekbe került, mire rájöttem, h teljesen értelmetlen elfoglaltság, mert még a segítségnyújtó szándékkal felénk forduló embereket is elriasztja.
Persze, van egy határ, amin belül mondjuk lehet mozogni, és két félnek kell annyira ismerniük egymást, h tudják, h mi az ami a személyük ellen irányul, és mi az, amit adott körülmények váltottak ki, és vigaszra szorul a másik. Az azonban egészen bizonyos, h a kapcsolatban egyik fél sem lehet boxzsák. Még akkor sem, ha ezt az adott fél megengedi, ugyanis nem vezet sehová. Az agresszor nem fog megelégedni az egyszeri levezetéssel. Mindig újabb, és újabb alkalmak kellenek neki a boxoláshoz, mind alacsonyabbra eresztve az ingerküszöböt, és mind nagyobb adagokat követelve a hatalmi mámor nevű drogból. Tehát nem célszerű nőiségből,, stb, elnézni a férfiúnak, ha annak kedve van boxzsákosat játszani, mert rossz vége lesz, és a hapi sem fog megnyugodni...
De mindenkinek magánügye!