LUPO Creative Commons License 1999.06.28 0 0 12
Na az én véleményem nem lesz objektiv, mert én utáltam az iskolát, meg jo pár tanárt is de azért elmondom hogy:
A legtöbb fiatal "pedagogus" azért végezte el a tanito vagy tanárképzöt, hogy ne keljen 18 éves korában dolgozniamenni.Akik most odajárnak arra meg pláne igaz ez.Anyuci fizet, ö itt alkoholizál, játsza a szabadelvüt, akit meg esetleg tanitanifog le se szarja, csak hogy öt a legkönnyebben megszerezheö diplomáért nem fizetik meg.Na ja.
Ahány szar tanárom volt mind megprobált a magánéletembe belepofázni+lelkileg gajratenni.Nem sikerült, viszont megjegyeztem
Tanártol megkérdezik:Ugyan mondjon már három dolgot ami jo abban amit csinál Válasz: jun,jul,aug
Volt persze olyan tanárnöm is akit csiptem, de nem ö sajnos akiröl a tanár szo eszembe jut.Az is érdekes hogy Ö volt az egyik legnépszerübb tanárnö az iskolában (és nem a teste miatt), mig az ilyen most kirepült, megcsömörlött gyikfingok népszerüsége kevesebb mint egy rühes kutyáé.
Tudom hogy durva dolgokat irtam,de ez van.Aki nemakar tanár lenni csak hogy diplomás fasz legyen, és nembirja a kritikát, az ne csinálja.Kell a szaros melos is, mint ami én is vagyok
Csö Lupo