heheha Creative Commons License 2020.05.18 -3 0 2530

savaz 15 perce
0 1 158193

Nem mintha nem ő jött volna ide trollkodni, hozott fel abszolút topicidegen témákat (kínai energiatantól Sorosig). Nem hajlandó érdemben vitatkozni, bármivel is alátámasztani az állításait, ahogyan kértük. Sokkal inkább személyeskedéssel válaszol. Mi ez, ha nem a trollkodás definíciója?

Előzmény: otumbaj (158156)

Ez a troll? Akkor én miért lettem az? A troll szót nem igazán értem, hogy mi az, talán jön a totyogok vagy trottyos szóból, de az a troll, mint lény, vagy a dühből, mint dőre. Ha a dőre, akkor a dúl azt is jelenti germánul hogy eretnek(tév), tévedés), tehát a troll szót a libcsik hozták létre, hogy diszkvalifikálják a valóságot.

Így persze aki nem akar éészelni, mert a vitatkozás az észlelésből ered, az lenne az igazi troll, mert a troll rásütésével azon nyomban véget ér az észleltetés, a vita.

bár nekem tetszik Dr. House és Negan trolkodása is- én ezt értem trollkodás alatt.

Én érvelek, vitázok, nem tudnak leérvelni, és mégis troll lettem, mert tombolom a libcsizmust, nem tévedek, hanem tombolom.

El lehet képzelni bármely mondatot is egy világnézeti alap nélkül? a nyelvet el lehet képzelni? Nem, nem lehet.

A magyar nyelv se értéksemleges, sőt a modern értékekkel hadban áll- tanult művelet ember nem is értheti a germagyar nyelvet, mert nem törzsi.

Persze Peti hülyeségeket beszél, de nem nagyobbakat mint Berci vagy a többiek, így csupán dúl, vagyis egy eretnek.