Egy kicsit OFF leszek, de kikívánkozik belőlem ...
Kedves voty!
Igazán nem akarlak megsérteni, de ez a beszólásod szerintem méltatlan a Mo.-i SW rajongók táborához!!!
A film forgatókönyve egy egészen más tészta volt. Ahhoz nem lehetett emberi - sőt, ha jól tudom semmilyen - áron hozzájutni kis hazánkban. Már bocsi, de a könyv alig kerül többe (1499,- Ft), mint a legutóbb megjelent SW könyvek (899,- és 999,- Ft.). Nem beszáélve arról, hogy nem puhafedeles (paperback), hanem keményborítású, színes védőborítós formában adták ki, mint az eredeti angol változatot!!! (Igaz, csak egyfajta borító létezik tudtommal és nem 4, mint az angol verziónál).
Tehát leszel szíves elmenni valamelyik könyvesboltba és kicsengetni az érte elkért monetáris alapot, amíg finom vagyok ... Nem hiszem el, hogy ha magadat rajongónak mered állítani, nem engedhetsz meg magadnak ekkora érvágást!!!
(A néhány hete zárult könyvhéten egy átlagos - ennél jóval vékonyabb "szépirodalmi" könyv 2500-3000 Ft-ba került!!! - Ezzel nem azt akarom kifejezni, hogy a Baljós Árnyak nem szépirodalmi mű... bár én sem vagyok kibékülve a magyar hivatalos címfordítással, de most nem ezen van a hangsúly!)
Kérdésedre a válasz: 316 oldalas a Baljós Árnyak.
Üdv,
Wizzard.
U.i. (mindenkinek): Mégegyszer bocsi, de kicsit felment bennem a pumpa ...