weissburger Creative Commons License 2020.05.14 0 0 243

Szia

A megnövekedett alapjárati fogyasztást nem okozhatja az éppen bekapcsoló klíma? Régi Mondeomnál tapasztaltam ehhez hasonló jelenséget. Más hangja lett a motornak, és – valóban - volt benne egy kis rezonancia. Itt ugye digit klíma van, ami akkor kapcsol, ha a beállított érték megkívánja. Lehet, hogy menet közben is kapcsol, csak azt nem vesszük észre, mert menetzaj, forgalom, stb. Persze ez az okoskodás csak akkor igaz, ha a klíma be van kapcsolva. Ám ha ezek a tünetek kikapcsolt klíma esetén is fennállnak, akkor nincs ötletem.

A frissítésre adott szervizes válasz pedig szerintem egy kapitális ostobaság. Jól is néznénk ki, ha pl a Microsoft azt mondaná, hogy addig nem lehet operációs rendszert frissíteni a PC-n, amíg a készülék garanciális. Épp azért végzi ezt a MÁRKASZERVÍZ, hogy ne vesszen el a gari. Szóval ezt alaposan körbe kellene járni, mert nekem szó nélkül megcsinálták. Legalábbis azt mondták. :O)

A szervizkönyvben régen találtam egy olyan mondatot, aminek az a lényege, hogy ha tulaj nem jut

dűlőre a szervízzel, akkor hívja a Ford helpdesk-et. Végső esetben .... .

szép napot, és mindenki vigyázzon magára!

Előzmény: zsoati (241)