Laci Creative Commons License 1999.06.23 0 0 41
Kedves GSM,

én nem tudok minden egyes tag mellé odaállni, és figyelni, hogy mit csinál. Vannak, akik el vannak szállva, és nem úgy kezelik még a dolgokat, ahogy kéne, de ez a kisebbség hangsúlyozom!!!
Mivel magyarázod azt, hogy a fent említett lány/asszony napokig reggeltől estig otthon van 3 gyerekkel 10 forint nélkül, miközben a férje étteremben ebédel. -ez húzós, ha igaz, akkor fel kéne vilgosítani az apukát, hogy azért mindennek megvan az egészésges határa.
Nem tudok felelősséget vállalni minden egyes emberért, mindenhol vannak szélsőségek. Az ilyenek ellen is szokott lenni prédikáció, sőt néha nyílt felhívás, hogy ha nem változik meg ebből, akkor inkább ne jöjjön a gyülekezetbe.
Nem csak az az abnormális, aki a Szent Szellem megnyílvánulásait utánozva csinál mindenfélét a normális keresztényekben is rossz érzéseket keltve (de van aki tényleg a Szent Szellemtől fut, de azt meg lehet ismerni a gyümölcséről: pl nem csinál ilyeneket), hanem az is lehet, aki csak ott ül, és máshol meg kiéli kisebbségi érzéseit.
"Az ilyenek miatt káromolják az Úr nevét sokan"-mondja a Biblia. Mindazátlal nem az én tisztem megítélni még ezeket az embereket sem, majd Isten megteszi.

Téged is Isten áldjon

Laci

Előzmény: GSM (40)