garage Creative Commons License 1999.06.22 0 0 33
Laci,
én ugyan nem akarok kötekedni, mert nem látom értelmét a Veled való vitának , ám annyit megjegyeznék, hogy megmagyarázni mindent meglehet. Te semmiféle bizonyítékkal nem szolgálsz Bartus könyvében leírtakkal szemben. Nem érvelsz, hanem üres meggyőződésből beszélsz, eltereled a lényeget. Én elfogadom azt, amit Te írsz, de a könyv (itt tartom a kezemben) többek között pont azt állítja, hogy az egyszerű "gyülis" semmit sem tud mindebből, pont úgy, mint az egyszerű katolikus vagy mohamedán sem az intézményesült vallásának vezetőiről, azok tetteiről, a nagy átvágásokról. Ilyenformán még sajnállak is, bár a Te életedet Te rontod el, nekem8.
De mondd meg nekem, de racionális, józan érvekkel alátámasztva, hogy miért talált volna ki Bartus ennyi "hülyeséget", ha mindez nem lenne igaz?
Miért hall az átlagmagyar annyi "hazugságot" és hihetetlen történetet a Hit Gyülekezetéről, ha mindez nem igaz? Ebben az országban mindenki utálja őket és direktbe hazudik? Miért van az, hogy akárkitől kérdezem, szinte mindenkinek vannak nagyon-nagyon negatív tapasztalatai a hitesekkel szemben? Hogy van ez?
Várom megnyugtató válaszod,
garage
Előzmény: Laci (32)