Kicsit régi kommentre válaszolok, de ma is aktuális, nem vagy mosóban érdemes kitalálni valamit, hanem bevásárlóközpontban is, én vettem kemény 1 ezresért egy faraday bag nevű kis autókulcs tokot, ennek a belseje olyan anyaggal van kibélelve, ami teljesen elzárja a belső részt mindenféle rádióhullámtól. A mosó csak egy előny, ha otthon vagy, és a kocsi a hát előtt áll egy jelerősítővel már lopható a kocsi, mivel akkor azt fogja érzékelni, hogy a zsebedben van, miközben akár 100m-re is lehet. Sajnos ez a trükk működik bevásárlóközpontban, bárhol, ezzel a kis tokkal viszont megszabadulsz az ilyen módon ármánykodóktól.
Pontosan ez az, én bátran ajánlom, a kulcs tökéletesen belefér, én minden autóm kulcsát nyakpánton hordom, és sose hagytam még el egyet sem, még ebben sem vészes méretű a kulcs, és onnantól azzal a módszerrel lophatatlan a kocsi.
https://www.ebay.com/itm/Anti-theft-Car-Key-Fob-RFID-Signal-Blocker-Faraday-Signal-Blocking-Pouch-Bag/323871106342?hash=item4b6838e526:g:EIoAAOSwdOtc7dqi