Hozzátok hasonlóan látom én is.
Sterbiknek keresztbe tettek a kisebb-nagyobb sérülések, emiatt nem is tudott sosem belendülni igazán, és ő tényleg a nagy meccsek embere - és ha a Montpellier ellen nem véd úgy ahogy az utolsó fordulóban, most talán nincs decemberi F4. Sajnálom, hogy -egyelőre- nem tudott méltó körülmények közt visszavonulni.
Cupara nekem sem jelent különösebben extrát. Bravúrkapus, a stabil átlagteljesítményt legtöbbször nem tudta hozni. Biztos, hogy több van benne, nagyon remélem, jövőre mindezt ki lehet hozni belőle, és robbantani tud.
Székely pedig szerintem nem rosszabb kapus Cuparánál. Nagyon sajnálom, hogy nem kapott több lehetőséget, a BL-ben igazán kaphatott volna több játékpercet, és nemcsak a Motor elleni utolsó meccsen. Én nem hiszem, hogy olyan jelentős képességbeli különbségek lennének köztük. Kérdés, hogy meddig fogja tűrni ezt a helyzetet, hogy harmadik számú kapus, mikor a képességei alapján többre lenne hivatott.
Összességében csak ismételni tudlak titeket: nekem is hiányzott az a jó átlag (30% felett), ami eddig megszokott volt. Ami örömteli, hogy ennek ellenére is a 2. helyen tudtunk végezni egy komoly csoportban, és annyira nem sok a kapott gólunk sem a csoportkörben (a legkevesebb gólt a felsőházban a Szeged kapta - 370-et - , mi az 5. helyen állunk kapott gólok tekintetében, 386 gólt kaptunk)