Gozo Creative Commons License 2020.05.09 0 0 2017

Akkor folytatom én.

Sajnos a kapuban elmaradt a teljesítmény a várakozásoktól.

Árpi is többet tud annál mint amit láttunk (igaz ő mindig a nagy meccsere hozza fel magát) és szerintem Cuparában is több van. Marciról nehéz nyilatkozni mert komoly meccsen nem nagyon kapott szerepet, így őt nem értékelném. Davis csak tudja miért azt a 2 kapust használta a legtöbbet akit használt. 

Amúgy ne felejtsük el, hogy a kapusok tejesítménye nagyban függ a védekezéstől és az sem volt valami fényes a mögöttünk hagyott idényben. Mire kezdett összeállni jött a vírus és véget vetett az idénynek. 

De ez legyen majd egy újabb poszt témája, mármint ha végig mentünk a posztokon, szeritem érdemes lenne a védekezéssel és a támadással is foglalkoznunk.

Hogy jövőre mi lesz? Árpi nagyon fog hiányozni. Viszont én látok a három kapus mindegyikében potenciált, csak végre állna már össze a védekezés előttük.

Egy kapusunk sem világklasszis, de lehet sokat érne ha ezt ellensúlyozva mindig hoznának egy nagyon jó átlagot. Az idén többször voltak 20% körül a kapusaink a BL-ben mint feljebb. ha ez feljavulna 30-35%-ra én már elégedett lennék.