Én kipróbáltam, használtam, és arra jutottam, hogy ebben a formában egy nagy humbug az egész. Felesleges parasztvakítás.
Eleve kábellel kell a telót csatlakoztatni, ami szerintem gáz.
Nem tudod a teljes telót tükrözni, csak egyes alkalmazásokat, ami szerintem még nagyobb gáz.
A telefonról indított navigációt pedig nem lehet feltenni a felső kijelzőre, csak a középsőn fut; az pedig nem igazán alkalmas vizuális navigációra, mert roppant balesetveszélyes állandóan le-lepillantgatni ide.
A Google Auto nem érhető el a régiónkban, csak warezoldalakról tölthető le, és direkt kell telepíteni, elutasítva a telefon védelmi rendszerének figyelmeztetéseit.
Az autónk egyébként a MirrorLink-et támogatja. A kompatibilis telefonok listája évek óta nem frissült. Én Sony hívő vagyok, nálunk az öt generációval ezelőtti csúcstelefonon fut csak (Xperia Z5 és verziói), de amivel próbáltam, az Xperia XZ3-an, azon már nem (akkor még megvolt az Xperia Z5 Compactom). Most Xperia 1 szolgál nálam október óta, de addigra feladtam a telefonhekkelést és a hiábavaló, dühítő próbálkozásokat, órákig pöfögő motorral (mert az autó ugye rövidesen elveszi az éltető elektromosságot). Ez tapasztalatom szerint csak a Sygic-et ismeri el navigációként.
Más márkához találtam olyan trükköket, melyekkel a teljes telefont lehet tükrözni, de PSA rendszerhez nem leltem ilyet.
Ám simán lehet, hogy én voltam elképesztően béna, és könnyedén lehet használni; továbbá csak az én elvárásaim nagyok, és minden további nélkül bőven elég az a tudás, amit tud.
Know-how etárgyban is jól jönne nekem is (playlist a másik, ugye).