becherovka83
2020.04.26
|
|
0 0
26840
|
Az összes összetevőt csütörtökön hoztam el "olaszországból", aznap roppantották. Az eddigieknél több gabonaszár, meg egy két szotyi is úszkált a cefrében, amit eddig nem figyeltem meg, de arra gondoltam biztos a búzamalátában van, mivel azt nem használtam még az eddigi söreimhez. Amit nem írtam az a zabpehely. Került bele fél kiló, amit kissé összezúztam előtte, de az eddigi söreimbe is raktam és ott nem volt gond, igaz azokba nem zúztam össze. A rizshéj pedig, ha jól tudom csak szűr és nem változtat paramétereket. 13 lett az induló balling. A hőmérő jó kérdés, nem tudom, eddig is azt használtam és jól szuperált, kb. fél éves. Miután feltoltam 75 fokra hamar meg volt a jódnorma, de előtte vagy 3 órát volt 63 és 70 fok között... |
Előzmény: Tótikám (26839)
|
|