ds9 Creative Commons License 1999.06.15 0 0 1182
A helyzet érdekes, már én is gondolkodtam rajta, mert ugye vannak olyan jelenetek amikor mind a ketten szerepelnek és hát ( mivel én láttam moziban nagyon jó minőségben és ez lehet, hogy PC-n nem jön jól ki ) nem nagyon hasonlítanak egymásra.

Másik, azt sem tudtam eldönteni, hogy mikor Padme Amidala és mikor nem, hiszen melyek azok a helyzetek amikor meg kell védeni és mikor nem.
Merthogy egy csomó helyzetben mint pl. amikor elhagyják a Naboo-t akkor biztos, hogy az ál Amidala-t látjuk hiszen hátrafordul és kérdőn néz Padme-re és az válaszol " We are brave, Your Highness" tulajdonképpen így engedélyezve az utazást.
De például a Szenátusban is Padme Amidala, tehát egy kicsit zavaró néha a dolog, mert nem mindig tudjuk ( merthogy már tudjuk ) így utólag, hogy ki volt ki.

Az biztos, hogy amikor Anakin elmegy, hogy elbúcsuzzon Padme-től ( mielőtt elmegy a Jedi Tanácshoz ) akkor azért nem tud beszélni vele mert a Padme már mint királynő beszél vele és mondja "We will tell her for you. We're sure her heart goes with you ".

Tehát a dolog egy kicsit zavaros, azt sem értem, hogy az álkirálynő miért küldi el a valódit lesikálni R2D2-t, de hát ez mindegy végülis, mert az már logikus, hogy miért ő megy el velük a Tatooine-on.

Egyébként még felhívnám a stáblistán a következőre a figyelmet:

Jabba the Hut - himself