Az, hogy klubalkalmazottak vagy klubközeli emberek ide írogatna,pláne minősítgetve, nagyon nagy gáz. Az intelligencia kérdése, és hát nem az olvasókat minősítik vele. Viszont az örökérvényű vonatkozó Esterházyval el lehet intézni a reagálást rájuk: "egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá..."
A 9-es körüli herpegést én aránytalannak, túlzottnak és értelmetlennek tartom. Ezzel nem állok senki pártján, ez a véleményem. Dávid Kornél mezét nem vonultatták vissza, olyan, hogy "hallgatólagos visszavonultatás" még a sokak számára szent példaként tekintett amerikai sportokban sincs. De ha lenne, sem kellene minden lihegve leutánozni, ami ott szokás. Én nagyon imádtam azt a korszakot, azt a csapatot, Kornél mellett mindenkit, aki mindhárom (öt) címben benne volt, lebeghetne a csarnokban a 7-es, 8-as vagy 5-ös mez is. (Ja, mg Sanyi zakója, vagy az nem szent, mert Amerikában nem szokták visszavonultatni? :)) ) De nem lebeg, akkor tehát nincs miről beszélni. Hogy mennyire tiszteljük egykori gazdáikat, nem ezen múlik.
Bocsánat, de nekem nevetséges, aki azt mondja, itt valami szent emléket gyaláztak meg. Az emlékek mindenkinek sajátjai, azokat ilyenekkel nem vehetik el.