elefantbaby
2020.04.23
|
|
0 1
95850
|
Ne csodálkozz Lensz hogy gyenge a forgalom itt. Ez most nagyon érthető. Ha nem hozták volna Voját,még csendesebb lenne. Én sem vagyok senkinek a pártján sem. Azt tudom,hogy nehéz vezetőnek lenni,mindig mindenkinek megfelelni.Azt meg látom,hogy próbálták figyelembe venni a szurkolói véleményeket (nyomást). Pl a most véget ért szezonban talán épp a szurkolói nyomásra váltották le Ramirezt,aminek volt is alapja,de azzal a csapattal passzoltak egymáshoz,és ha végigment volna a szezon,lehet az öreggel sem lettünk volna előrébb.Hogy érthetőbb legyek:a spanyollal volt egyfajta játék,ami sok pontot hozott meg vitt,de a végelszámolásnál nem biztos,hogy rosszabbul jöttünk volna ki.Most megint meghúzták Vojával az extrát,de láthatólag az örömöt megint beárnyékolja a 9-es mez. Bár úgy látom,a fő kritikus törölte magát,talán végleg átáll a hokira(bár ott sem fenékig tejfel minden/konkrétumok nélkül/). Én értékelem mindig az erőfeszítést,még akkor is,ha nem mindig párosul eredménnyel(sokszor szerencsével).A következő időszak kritikus lesz,nekünk talán jobb csapatunk lehet,de minden megváltozik.
Mindenki vigyázzon magára,hogy minél többen lehessünk a csarnokban a kosármeccseken,mikor lehet már menni. |
Előzmény: Törölt nick (95849)
|
|