albagabi Creative Commons License 2020.04.22 0 2 95844

Nagyon egyetértek Veled. Olvasgatom a fórumot,már ritkábban szólok hozzá,de a Voja idecsábítása olyan nagy horderejű,hogy megteszem. Régóta próbálkoztunk megszerezni,nem is zárkózott el Voja,de eddig mindig hiányzott valami.Most sikerült. Ennek szimpátiától függően örülni kellene. Több helyen fikázzák Voját,hogy visszajött külföldről. Nem nagyon jött be neki a kintlét. Ráadásul az utolsó két hónap rémálom lehetett neki egyedül. Én viszonylag sok helyen megfordultam a világban,rémisztő,félelmetes tud lenni adott esetben,veszélyben egy kint tartózkodás. Én,aki szeretek elmenni azt vallom,hogy itthon a legjobb,legbiztonságosabb.Biztos van aki másként gondolja. A Dávid Kornél ügyhöz. A valaha volt leghíresebb kosaras volt az országban.Fehérvárhoz is lehet kötni. Igen,régen vissza lehetett volna vonultatni a mezét,ha akarták volna. Régebben sokkal aktuálisabb lehetett volna,szerintem akkor hibáztak.Mostanra annyira eltávolodott a klubtól,vagy csak kivonta magát,ezer más teendője van,hogy lehet el sem jönne rá. Az is nagy égés lenne. Abban is van igazság,hogy a legendája mellett,olyan nagyon sok teljes idényt nem húzott le nálunk,az okokat megértettük akkor is. Nem kellene ebből olyan nagy problémát kreálni megint a mostani vezetők ellen,akik nagyrészt erről talán nem is tehetnek. A következő csapatunkból nagyon sajnálom Molnár távozását. Ketten Csorvásival nem nagyon maradhattak,én megpróbáltam volna a Monti által vázolt megoldást,hogy Marci maradjon,Milánnal, meg egy másik csapattal valahogy megegyezni a cserében. A Kellerék esetében sajnos én nem vagyok optimista. Pedig ha sikerülne velük kibékülni,és mindketten itt folytatnák,akkor bombaerős,bajnoki címre bőven esélyes társaság jöhetne össze. Ebben én várnám Andrej segítségét,neki nagy tekintélye van,talán tető alá tudná hozni a kibékülést.Persze ehhez a család is kellene,de főleg Ákos,mert ott meg neki van a legnagyobb tekintélye. Én azt mondom egyelőre örüljünk a Voja igazolásnak,ha az kell neki,akkor kapja meg a 9-es mezt,a fent taglaltakat is figyelembe véve, vele nem vettünk zsákbamacskát,sokkal többet ér mint egy jobb légiós. Ha még tudnának a kereten finomítani,meg találnánk valami jobb edzőt,akkor szép szezonunk lehetne. 

Előzmény: Fehervar01 (95840)