Hank Evans
2020.04.20
|
|
0 0
26824
|
Igen, jó. Én is megkérdeztem annak idején a cseretelepen, ahol azt mondták, hogy a hegesztő co2 még tulajdonképpen tisztább is, mint az élelmiszeripari, mert kevesebb víz van benne (tulajdonképpen tisztábbnak kell lennie a hegesztés miatt). Nekem először egyébként ilyennel töltötték a co2 palackomat és teljesen jó volt.
A szaturálás pedig működik magasabb hőfokon is - bár alacsony hőmérsékleten nyilván hatékonyabban és gyorsabban megy - erre van elérhető táblázat az interneten pl. "beer carbonation" vagy "co2 volume chart" néven. Ezek alapján meg lehet állapítani, hogy milyen hőfokon,milyen nyomás alatt kell szaturálni.
pl.:
De nyomáscsökkentőre természetesen mindenképpen szükséged lesz. |
Előzmény: lacci40 (26823)
|
|