chris7
1999.06.11
|
|
0 0
1081
|
Csodálkozom, hogy néhányan már valamiféle Han Solo-t vártok az Episode II-ben. Mégis milyen öregnek képzelitek azt a szerencsétlen emberkét ? Ha jól tudom az Episode I kb. 50 évvel az Episode IV előtt játszódik, az Episode II pedig kb. 10 évvel az Episode I után. Ez ugyebár (összeadok-kivonok) azt jelenti, hogy az Episode II kb. 40 évvel az Episode I előtt játszódik. Szerintem Han Solo az Episode IV-ben nem úgy nézett ki, mint aki már negyven évvel korábban bármit is csinált volna. Esetleg talán az apja már igen, de ő semmiképpen. Az Atomon azt is olvastam, hogy az Episode III esetleg ott érne véget, hogy Luke és Leia megszületnek. Hát Han Solo nem éppen nagyságrendekkel öregebb Luke-nál, szóval kétlem, hogy bármelyik filmben szerepelne az első három közül (talán az Episode III tájékán már eléri a kisgyerekkort). Ha esetleg rosszul tudnék valamit az évekkel kapcsolatban, akkor nyugodtan javítsatok ki. Egyébként furcsa módon Han nagy haverja Chewbacca már más kérdés, hiszen ha jól emlékszem ő kb. 200 éves wookie volt az Episode IV-V-VI idején.
Na persze mindezektől függetlenül szerintem tudomásul kell vennünk, hogy az első három rész nem a megszokott Star Wars kedvenceinkről szól. |
|