Törölt nick Creative Commons License 1999.06.09 0 0 990
Üdv Mindenki!

Elolvastam amit kihagytam az elmúlt néhány napban, most én jövök :))

Benoe008!:

Az, hogy Mr.Sla őszintén bevallotta a származását, az tisztelendő és nem ciki. Most, hogy virágnyelven írta le, az mért ciki?
A másik meg, hogy azt mondod, nem írtál le semmit ezzel kapcsolatban amiért támadhatnak...idézlek:
"A te "osi" kulturad es a kinai kozott az a kulonbseg, hogy az utobbi 5000 ev ota megkerdojelezes nelkul fennall, masok kizsakmanyolasa nelkul, sajat erobol (lasd Nagy Fal) prosperal (nem ugy, mint egy pioca)". cö-cö-cö
Hát ha ezen megsértődött, igaza van...

Salsa:
"Azert a hadiipar nem akkora nagy uzlet az USA-ban. Nagy (oriasi), de nem ez huzza a gazdasagukat."
Dehogynem...Qrva nagy.
Gondolom az tök véletlen (USA-t nézve), hogy a bombák ledobása és (azonnali vagy leendő) utánrendelése, és a DJ index történelmi szárnyalása, valamint a költségvetési óriási (szintén történelmi) szufficit közt nincs összefüggés. ÁÁÁ, már hogy lenne.
Ennek a kielemzéséhez egy külön topic kellene, de már lerágott csont...

Ja és Milosevics. Most ő a PE No.1.
OK. Tegyük fel sikerül elérni, hogy leváltsák. Ellenségkép megszűnik. De!
Mutasson valaki nekem egy olyan szerb politikust, aki programjába bele meri fűzni a NATO (ENSZ) csapatok koszovói (ő szemszögükből) megszállásának támogatását, az albánok visszatelepülésének igenlését.
Ugyanis a szerbek, de még a vajdasági magyarok is jobban utálják az albánokat, mint SM-et. Talán ez is hozzájárult, hogy nem lázadtak fel eddig.
Szóval, ennek nem lesz vége, és most majd a szerbek alakítják meg a maguk Felszabadítási Hadseregét stb.

Jééé, a man_ji-t meg sikerült kihozni a sodrából :))

ógmóg
POK (Pécsi OgMog Klub), ha már klub! :))
Magyarország