Sziasztok !
Én is láttam a filmet a hétvégén és nagyon tetszett. Ha vászonra való, ha nem, egy Star Wars rajongónak baromi hosszú idő lenne kivárni a szeptember 16-át. Én mindenesetre nem bírtam volna ki így, hogy a film két CD-n ott van az asztalomon (nem is beszélve az eredeti storyboard-okkal illusztrált forgatókönyvről, menyasszonyomnak örök hála és köszönet érte).
A legnagyobb furcsaság ma reggel jutott eszembe, amikor szokás szerint a film szövegei forogtak a fejemben. Szóval Galaktikus Köztrásaságról van szó ? Akkor hogy jön ide egy királynő (Queen Amidala) ? És ez még hagyján, hiszen van angol és spanyol király is még, szóval nem nagy dolog. De arra gondoljatok vissza amit Amidala mondott azon a bizonyos nagy gyűlésen (ez egyébként a második hivatalos trailer-ben is benne van):
"I was not elected to watch my people suffer and die while you discuss this invasion in a committee"
Egy királynőt választani szoktak ? Kissé nagyon furcsa ! És ha már úgy választják azt a bizonyos királnyőt, akkor hogy lehet, hogy egy ilyen fiatal leányzó nyeri meg a választást ??? Bár ha meggondolom mekkora fantázia kellett az egész Star Wars univerzum kitalálásához, ez igazán nem nagy ügy. Csak kicsit furcsa.