Benoe008 Creative Commons License 1999.06.08 0 0 976
jenki: hagyd mar abba a zsidozast lecci. En nem vagyok zsido-ellenes. Nekem TOKMINDEGY, hogy miben hiszel, es honnan jossz. Ha az, amit mondasz, matematikailag ul, nem hulyeseg, nekem aztan edesmindegy, melyik gittegyletnek vagy a tagja. Szegeny Mr.Sla-t azert kellett kicikiznem, mert orditott amit leirt. Az mar tenyleg ciki volt, a kotablaval.

Nem csak a heberek hiszik azt, hogy ok tojtak a spanyolviaszkot. Van meg egy csomo ilyen nepseg, gondolj pl az "arja" nemetekre. Nekik is milyen nehez bebizonyitani, hogy azert meg vannak masok is ezen a foldgolyon, es esetleg nekik is van joguk elni :-)))

En az OSSZES csokottagyut elkuldenem valami melegebb eghajlatra. Ha heber, ha nemet, ha orosz, ha amcsi, ha kinai, ha japan. Fogjak fol vegre, hogy egy paradox, tobbpolusu, RELATIV vilagban elunk, itt nincsenek abszolut igazsagok.

Ez minden, amit mondani akarok. Ez messze nem "zsidoellenesseg". Ez bolcselet :-)

Re haboru: megjegyzem, meg MINDIG dorognek a fegyverek. En akkor hagyom abba az ugatast, es fogok elkezdeni vicceket meselni, ha csond lesz.

Benoe
Kanton, Kina