Törölt nick
2020.04.11
|
|
0 0
1540
|
"ŐsrobbanásIsten elmélet egy monista vallási modell. Teremtés deista trükkös elmélete. Ellent mond a logikának és az ok és okozat elvének. Hétköznapi nyelvezettel a 'Semmiből' "Minden" létrejöhet állítással gondok vannak. Az más néven Big Bang elmélet nem logikus, nem tudományos és icike-picike kis adatból von le olyan következtetést, ami baromság. Korunk felelős és értelmes csillagászai, fizikusai és gondolkozói is ellent mondanak ennek az elméletnek és helyette működőképes modelleket igyekeznek a köztudatba illeszteni. Ezek az úgynevezett ciklikus modellek.
A ciklikus modellek esetén is van tágulási szakasz, de attól még nincs egy abszurd kezdet. Kezdetek kezdete. Körforgás és ciklikusság van, ami a világban és a természetben sokkal logikusabb. Az az alapeleme. Nagyon sok ilyen modell létezik és magam is készítettem egy skiccet a leggyakoribb módozatról és én azt találóan MagnaFánk univerzum modellnek neveztem el. Ha úgy nézzük, akkor a MagnaFánk világegyetem segédmodell egy kozmológiai evolúciós fejlődési lépcső. Az ugyan is magába foglalja az eddigi csaláson/lobbitevékenységen alapuló modellt, de közben kijavítja a legfőbb hibáit. Tehát a MagnaFánk ciklikus univerzum modellt nem tekintetem és most sem tekintem valósnak és valóságosnak sem. Csak egy hibajavító lépcső, ami közelebb vihet a valódi és nem átverős tudáshoz.
A MagnaZorb megértési segédmodell már fejlettebb a MagnaFánknál, de ezt már kevesebben is értik meg. Ott már több ilyen be és kiáramlási kürtő van. Az még közelebb áll a valósághoz logikailag a jelenlegi tudásunk szintjén." |
|