Uff, ugy latom, elszaladt egy kicsit a topic az utobbi idoben, de mar kezd helyreallni. En meg mindig nem lattam a filmet, es valahogy azt is sikerult elernem, hogy azt se tudom, mirol szol. Ehhez kepest olvasgatom a topicot ezerrel, mert azert a velemenyekre kivancsi vagyok.
Eddig alighanem a ds9 velemenyenek orultem a legjobban, ha o azt mondja, hogy jo, olyan rossz mar csak nem lessz. Nem akarom beleelni magam, mert igy is legszivesebben hibernaltatnam magam, hogy ne kelljen szenvednem szeptemberig. Persze azt nem alltam meg, hogy legalabb egy reszt ne toltsek le a kalozvaltozatbol, a masodik felenek az elejebol szedtem le egy kicsit.
Ez alapjan azt hiszem eldonthetem, hogy ezt a verziot semmikeppen nem fogom megnezni, inkabb kiszenvedek addig, amig lathatom szelesvasznon, meg olyan hanggal, hogy kiessek a szekbol, amikor Anakin atsuvit a siklojaval a kepen (az meg a monitorrol is lejott, hogy ehhez a reszhez a moziban minimum biztonsagi ov kell majd :)
Kezdek megnyugodni, hogy megis jo film lesz, addig meg kibirom vhogy (nem tudja vki, az Asterixet mikor vetitik mar itthon?)
Borisz
Ui: Ez a permier elotti vetites engem is erdekelne, de nagyon, kedves Monika, ha tud kozelebbit, irje ide, de rogvest :) Ja, es a popcornosokat szerintem tiltsuk ki, epp eleg lesz a tobbi 17 alkalommal hallgatni oket :)))
Star Wars Rulez Forever!!!!!!!!!!!!!