pettya
1999.06.04
|
|
0 0
topiknyitó
|
Sziasztok. Ki volt a koncerten? Szerintetek milyen volt? Plíz írjatok már valamit a www.metontour.com -on a fans review -be. (Ne "dicsekedjünk" a legkevesebb hozzászólással. :) )
Egy kis saját vélemény:
Szerintem nagyon jó volt a koncert. Majdnem telt ház volt az MTK stadionban. Az előzenekarokról (Monster Magnet, Mercyful Fate) nem tudok sokat nyilatkozni, mert későn értünk a helyszínre, s már alig láttunk valamit belőlük. Aztán jó 50 perces átrendezgetés, díszletfelrakás stb., és belépett a Metallica. A jól ismert filmzene csendült fel (ectacsy of gold), erre szoktak bevonulni. A számok sorrendjét szintén a MetOnTour -on lehet megnézni.
A koncert elég hangos volt, de szerintem nem volt valami tiszta. Ez volt a legnagyobb problémám. Ezenkívül egy kicsit sablonos, hogy James minden egyes koncerten szóról szóra ugyanazt mondja. (ismét lásd: MOT)
Egyébként eddigi legjobb koncertem volt, s a MetallicA szerintem még mindig a legjobb. Remélem Lars az igazat mondta a koncert végén, azaz hamarosan találkozunk. Csak az a hamarosan nehogy megint 6 év legyen! |
|