Falusi1 Creative Commons License 2020.04.04 0 0 5129

Üdvözlök minden sorstársat.

Még nem jártam ezen a topikon, de jól tettem, hogy idejöttem, mert nagy segítségemre lenne, ha megismerhetném az idegsebész véleményét az esetedről. Gyanítom, hogy hasonló problémám van nekem is.

A Google-ban a témában olvashatókból sajnos nem tudom beazonosítani a bajomat. Sajnos én is porckorong sérvre gyanakszom. El akartam menni egy reomatológushoz, amit a vírusjárvány miatt lemondtam, de kénytelen leszek valahova elmenni, mert igen erős fájdalmaim vannak már közel egy hete, éjjel nappal. Aludni szinte semmit nem tudok.

Az előzmények: Kerti munkát végeztem és egy enyhe nyilalást éreztem a baloldali csípőizületemben. Nem fájt nagyon ezért folytattam a munkát még napokig. Többször is volt már ilyen. Márc 31-én is dolgoztam még ,de estére nagyon gyorsan, egyre durvábban kezdett fájni. Jelenleg a fájdalom a forgómra is, és az egész bal lábamra kiterjedt.

A legerősebb fájdalomcsillapítók mellett is alig érezhető némi átmeneti enyhülés, sőt már az egyszerre kapott két fájdalomcsillapító injekció sem használt.

Átérzem a helyzetedet és őszintén kívánok neked javulást!

Előzmény: Septimus Primus (5127)