ron89 Creative Commons License 2020.04.01 0 0 22882

Mennyi idő alatt írsz meg egy ilyen hsz-t? Nekem egy fél napom ráment az előzőre, pedig az a fasorban sincs ehhez képest. :)

Szerintem abban megegyezhetünk, hogy vannak hülyeségek a Picard-ban, csak nem mindenkit ugyanannyira zavarnak.

"egy évad manapság 10-12 rész maximum, másrészt azért, mert ez a sorozat nem epizodikus, csak egy nagy történet jut egy évadra" 

Ez a baj az egy évad-egy sztori módszerrel, hogy ha az alapsztori nem tetszik, akkor az egész sorozatot lehúzod. Míg régen volt 25 különálló rész egy évadban, és ha abban volt 5 rossz rész, attól még összeségében tetszett a sorozat, és azért valljuk be, a régiekben is voltak bugyuta/rossz részek.

SPOILER

1. A Föderáció megváltozott? Hát eléggé, talán helyrehozza Picard, vagy nem, meglátjuk.

2. Írtam, hogy remélem fog még szerepelni a két ex-ügynök, csinálhatnának egy részt, ahol kiderül, hogy kerültek Picard mellé. Engem jobban zavar, hogy otthon hagyták őket, pedig a kardos gyerek helyett ott kellett volna lenniük, de hát le kellett szedni a szőlőt. :)

3. Valóban elég logikátlan a dolog. Az is érdekes, hogy Soji emlékeit miért kellett törölni, ha tudta volna, hogy kicsoda valójában, nem jött volna össze Narekkal, és nem tudták volna így manipulálni. 

4."Az a szemfedős ripacskodás például nagyon gáz volt"

Egyetértek. Engem az Ocean's 11 filmekre emlékeztetett, ahogy az utolsó rész focilabdás terve is.

5. "Miért nem lehet a lecsúszását ST-kompatibilis módon, vagy mondjuk úgy "korhű" módon bemutatni."

Hogy képzelnéd el?

A káromkodás engem is zavar, tényleg mellőzhetnék.

Előzmény: Empok Nor (22881)