luigi106
2020.03.26
|
|
0 0
2497
|
Kedves MidiTom.
Nem gondoltam, hogy ebben a fórumban találkozok valakivel aki a syncopát képviseli. Én csak leírtam a nyűgömet ide. Abban igazad van, hogy nem éltem a 14 napos elállási jogommal, persze az már más kérdés, hogy mindezt miért nem tettem. Sajnos nem volt rá lehetőségem, hogy alaposan átvizsgáljam, de ez az én problémám. Miután alkalmam volt alaposabban is kipróbálni, szemrevételezni a hangszert, vettem észre ezeket a zörgő billentyűket. Nem vagyok zenész, bár gyerek koromban azért Kodályék belém plántálták a zene szeretetét. Így mindig kiéltem a kisérletező kedvem amennyire a lehetőségeim engedték. Most is van még egy vagy 10 éves Casio WK110, tök csendes a billentyűje.
De visszatérve a most vásárolt Casio MZ-X300 -as szintire, az eléggé marketing duma, hogy épp hogy csak ki lett próbálva. Nem tudom, hogy ti hogy szállítjátok, tároljátok a hangszereket, de most hogy alaposabban volt alkalmam szemrevételezni, felfedeztem, hogy az alján egy merevítő bordából is le van törve egy ötforintos nagyságú darabka. Ezek alapján jogom van feltételezni, hogy érdekes előélete lehetett ennek a “makulátlan” darabnak. Na de mindegy, én már túlléptem ezeken a dolgokon, ami a lényeg, hogy sokkal jobban tetszik a hangja, mint a WK 110 nek. |
Előzmény: MidiTom (2496)
|
|