Desert Rat Creative Commons License 2020.03.15 0 1 24480

Természetesen, a BA szállít magyarokat is, meg kínait, sőt franciákat, de néhány usákot is:-)) Egészen biztos vagyok benne hogy nem áll le a BA (hiszen "Britek"!), de lesznek még érdekes effektusok. Ugyanis a legtöbb ember nem hónapokra megy se ide se oda, hanem néhány hétre (szoktam hallgatózni:-)  A beutazási "ban" egy hónapig tart, de 2-3 hét alatt elfogynak a visszautazók, hiszen dolguk van otthon és visszajegyük is van. Egyre kevesebb usák utazik az USA-ba haza és egyre kevesebb európai az EU-ba, hiszen már a legtöbben visszatértek, új usákot pedig nem engednek az EU-ba, új európait az USA-ba, tehát kb 2-3 hét alatt elfogynak azok akik mehetnek, majd páran lézengenek csak, ami miatt esetleg összevonnak járatokat, nem kell 2 gép naponta, csak egy. A ban lejárta után indul majd meg lassan a forgalom, gondolom egyelőre foglalni sem nagyon mernek április végére vagy májusra, hanem ha majd rendeződik a helyzet - most abszolút homályos, előfordulhat akár hosszabbítás is és bizonytalanra kevesen vesznek jegyet vagy foglalnak szállodát.

Külön érdekesség lesz hogy ha valakinek éppen lejár a tartózkodási engedélye és törlik a járatát, akkor azt hogyan rendezik - persze tapasztalt utazó nem centizi ki az időpontot az utolsó napra, hanem ráhagy minimum egy hetet vagy többet, éppen ilyen esetre vagy lábtörésre ... stb számítva.

Itt Riverside countyban (CA) egyelőre 9 pozitív eset van, tegnap voltam Walmartban, természetesen megvették az emberek az összes cukrot meg a klóros törlőkentőt, rízs sincs de majd hoznak. Pár embert lehetett látni szájmaszkban. Kínában az életkor mellett a magas dohányzási arány jelentett kiemelt kockázatot, az usában a magas testsúly lesz az. 

Trumprol szólva, a járvánnyal kapcsolatos felhajtás szvsz előnyös lesz az újraválasztására nézve.

Előzmény: martinaxe7 (24479)