Greg úr Creative Commons License 2020.03.12 0 0 146

Szevasz Petyaaa!

Még mindig nagyon szép a (testvér)kocsid, látszik, hogy becsben tartod. Mondjuk én is rosszul vagyok, ha szutykos, de néha le kell nyeljem ezt a pirulát. ;) Részvétem a tegnapi Liverpool kiesés miatt, ettől függetlenül a bajnoki cím meglesz nektek végre valahára.

Csatolok egy fotót én is a téligumis külcsínről, mert tudom, hogy szereted a képeket. :)

(az én választásom még novemberben a DEZENT 7X17 TW SILVER 5X 108X 70,1 ET48 felnire esett. Lamentáltam én is a kéttónusú tárcsán, de végül is olyan a gyári is, így gondoltam jobb a változatosság. A klímát és a bolygó állapotát nézve sejtem, hogy tök felesleges volt az egész és egy jó 4-évszakos gumié  a jövő.. sajnos.. mindegy már..)

Amúgy most jelentkeztem be a az első 15.000-es szervizre, amit majd nagyjából 1 hónap múlva érek el. Akkorra is kaptam időpontot, szóval jól időzítettem..  Amúgy a kocsit imádom, egyetlen gondom a lógó ajtók. Kb a bal hátsó csukódik úgy, ahogy elvárná az ember, a többi nem igazán.. Ezek beállítását is kértem, azt mondták két óra és megvárhatom. Írtad még az anyaghasználatot.. Az tényleg lehetne jobb, de annyira nem gatya. Szerintem a mostani Renault-k tényleg fényévekkel jobbak, de a mi kocsink alapvetően egy 2013-mas modell, ráncfelvarrva.

Előzmény: petyaaa (145)