Nem hiszek a férfihang-horoszkópban, ez a te hitvilágod.
Szerintem ez a papucsosodás-leírás egyfajta ellenpontja a feminista "hogyan csúszunk bele a bántalmazó kapcsolatba" szövegnek, semmi több.
Olyan ez, mint mikor a zsidóknak van hanuka, a keresztényeknek meg van karácsony. Mindenki megtalálhatja a maga ünnepeit, igazodási pontjait.
Pl. nekem meg az az ilyen "sejtésem", hogy a férfiak végül mind elhanyagolóvá, nemtörődömmé válnak a párkapcsolatukat illetően. Megszokják, és akkor már nem kedvesek és törődőek többé. De azért észben tartom, hogy még ebben is elég nagy különbség van a férfiaknál abban, hogy mennyire közönyösülnek el.
Valószínűleg mindenki érzékenyebb a világban arra a párkapcsolati jelenségre, ami érzékenyen érintette valaha. :) Aztán lehet erre hitrendszert építeni, vagy tudomásul venni, hogy ez vagy az velem történt, mások meg másmilyenek, bár persze senki se tökéletes.
Én amúgy személyes sejtésként, rád vonatkoztatva, azt gondolom - és bocs, de ezt gondolom -, hogy kifogtál egy olyan nőt, akit ott kellett volna hagyni (mellesleg rohadtul tisztelem benned, hogy elviselted a hisztijeit meg agresszióját, ezzel élhetett volna jól is, láthatta volna mögötte a szeretetet és ragaszkodást), és most van egy teljesen más típusú barátnőd, és valahogy mégis hagyod magad meg az új kapcsolatodat mérgezni a férfihang-horoszkóppal, miszerint a nől elsárkányosodnak, mind egyformák. Ne legyen igazam abban, hogy végül túl sok ilyen szart fogsz felhalmozni egy olyan nővel való kapcsolatban, aki nem ezt érdemli.