"Ez nekem elfogadhatatlan."
Attól még tény marad.
"Ilyen alapon bárki kinevezheti magát nálam sokkal cizelláltabbnak, és elkezdhet pofozni, merthogy én csak abból értek."
Ez nem így működik, hanem először megpróbálják szép szóval, és ha az nem megy, akkor lehet más eszközökhöz nyúlni. Hozzád eleve nem megy ki a rendőr azért, mert másokat versz a munkahelyeden, és ha ki is menne bármi másért, akkor sem ütnéd pofon, így nem is kapsz hasonló makarenkóit. Más meg kap, mert csak abból ért.
""Szenvedélyes" viszonylatú közeget tudok köré képzelni, ahol eljárogat a keze ennek-annak,"
Akkor meg ne rinyáljon, ha a rendőrnek is eljár a keze.
"Öhm, most akkor a verbális agresszió mégse elég ahhoz, hogy egy férfi megüthessen egy nőt? Már kezdtem azt hinni pedig. :)"
Ja, te nem vagy egészen képben. A feminista szervezetek jönnek mindig azzal, hogy a verbális agresszió is bántalmazás (és pofátlan módon úgy adják elő ennek a különféle fajtáit, hogy azt a férfi követi el a nő ellen). Ezt szoktuk cikizni azzal, hogy mindig megemlítjük a nő verbális agresszióját is, mint lehetséges okot (ha már a női elkövetők esetében mindig gondosan összeszedik az újságcikkek, mennyi szenvedés érte őt korábban).