Eddig még olyan sok _érvet_, _alátámasztást_ nem láttam tőled.
A gazdasági felvetéseimet cáfolni nem tudod.
A történeti, helyzetkialakulási felvetéseimet cáfolni nem tudod.
Ezzel együtt nem látom, hogy egy tapodtat léptünk volna előre onnan, hogy "a feministák belevitték a nőket a társadalom szétcincálásába".
A "feministák" őszintén megvallva marginális jelenség, mind számukat, mind pozíciójukat tekintve.
Az iparosodás, az urbanizáció, a fogyasztói társadalom nem a feministák termékei, hanem a technikai fejlődés kényszerfolyamatai.
Meggyőződésem amúgy, hogy sokat javulhatna a helyzet, ha most, ahol csak lehet "hazatakarodnának" az emberek home office-olni. Az önmagában sokat segítene a gyereknevelés problémáinak megoldásában. Persze, pénz ettől még nem lenne rá több. Átlagbérből nem lehet fejenként egy gyereket normálisan felnevelni, csak utána kell számolni és látszik. Ennek én szerintem már jó tíz-tizenkét éve utánaszámoltam, és fel is vetettem problémának, hogy mit gondolunk, mi lesz egy olyan társadalomban, ahol az átlagosok sem tudnak fejenként egy gyereket szerény, de mai színvonalon felnevelni?
Látom, ide még nem ért el a számtan tudománya, így erős akadályai vannak sajnos az érdemi kommunikációnak.
A hitvitákból a magam részéről meg kiszállnék, amúgy is kerülni szoktam.