traktoros82 Creative Commons License 2020.02.29 0 0 1740

Köszönöm!

Nagyon részletes választ adtál. 

Az egység hátulja így néz ki....

Nincs ráírva semmi típus, elöl jobb alsó sarokban annyi van hogy 7018B ha jól emlékszem.....

Hogy a bekötéssel van e gond azt nem tudom, én nem nyúltam hozzá. Szerintem gyári lehet. A gyári egységgel nem volt ilyen gondom hogy elfelejtette volna a beállított és elmentett csatornákat. 

Az a gond, hogy itt nem is tudom hogyan lehetne bármit is elmenteni....

Sajnos mikrofon bementet nem látok, pedig az nem lenne rossz..... te látsz esetleg? Esetleg ott az a fekete lenne amihez nincs írva semmi?!

CameraIN ha jól látom van rajta. Tehát akkor csak az rca kábelt kell elhúzni valahogy előre. Eddig oké. De tápot honnan adok neki?!

Telepíteni kell 1 navit? Mondjuk 1 memória kártyára? Foglalata végül is van..... és vegyek külön 1 GPS antennát?

Ha működne mind a 2 rendszer a tolatásnál az se lenne hátrány, de ha már csak egyik lenne az is nagyon jó lenne. Lehet érdemes lenne akkor inkább a rendszámtáblába integrált kamerával foglalkozni!?

Igazából a rádió és a kihangosító miatt nem annyira vagyok kibékülve ezzel az egységgel. Próbaképp rendeltem, végül is működik, de lehet vennék 1 másik, hasonló, de többet "tudó" egységet. Ha esetleg a rendszámtáblás kamerát össze lehetne hozni vele az mondjuk mindenképp pozitív lenne.......bár a kihangosító és a normális rádió akkor is hiányozni fog.

Kíváncsi vagyok a véleményedre.....

Előzmény: stefi001 (1739)