Törölt nick
2020.02.19
|
|
0 0
13380
|
Te meg nem gyengén szövegértési problémákkal küzdesz. Nem azt mondtam, hogy a többség használja úgy az autót, ahogy leírtam (értsd: csak hosszú utakat megy és hozza´jut olcsóbb üzemanyaghoz), hanem van olyan is. Még azt is mondtam, hogy ez tényleg kevés ember. De nekik megéri. Senki nem kérdö´´jelezte meg, hogy a rövidtávú használat kinyírja a kettö´´stömegü´´t. Írtam én, hogy napi rövidtávokra jó egy dízel, bárhol is? Firtattam volna, hogy a rövidtávoktól eltömö´´dika DPF? Nem emlékszem. Úgy hozod fel ezket a tényeket, mintha én ezekkel bárhol is szembe mentem volna. Te, figyi, én értem, hogy itt te tudsz a legtöbbet ezekrö´´l az autókról és ezt el is fogadom, de áruld már el, minek ez a szemellenzö´´? Mintha szándékosan nem akarnád megérteni, amit mondok. És emellé még hülyének is nézel. Az igaz, hogy nem volt annyi lacettim , mint neked, sö´´t, valóban nem is szerel(t)em /fogom szerelni magam, na de szerinted akkora kunszt az alkatrészárakat és az élettartamukat összenézni a neten, hogy erre ne lennék képes? Szerintem ezzel olyan durván lenézel engem, amit már nem engedhetnél meg magadnak, de engem mondjuk nem zavar, ezzel magadat égeted. Én ezen a ponton ezt a vitát befejezettnek tekintem veled. |
Előzmény: sebike05 (13362)
|
|