Szepi-21 Creative Commons License 2020.02.19 0 0 198

Sziasztok!

Én ki fogom cseréltetni az olajat, szűrőt! Ártani nem ártok vele, az a 20-25ezer Ft meg nem fog falhoz vágni!

Nem hiszek a 20-30.000-es olajcserékben! Az olajcsere-plafon nálam a 15.000km/1év!Régen,amíg nagyon hajtottam, volt hogy 6.000km-nél cseréltem! Hogy felesleges - e vagy sem, azt mindenki maga döntse el! Én nyugodtabban alszom tőle!

Ezeket(de még a régi) autókat se nekünk gyártják, hanem a nyugati piacra. Ott nem érdekli őket mi lesz az autóval, mert 2-3-4 év után cserélik! Ha valami gond van az autóval ott(Németországról tudom jobban), nem szarakodnak, mint magyarban! Elkérik az árát a garis szervíznek , de szó nélkül mindent cserélnek! Hogy van az, hogy pl. Németben, akár 7év garit is vehetek a Kugára!? Néztem kint is autót, de a biztosítás nagyon drága!

Ha autómatán van a szellőztetés, akkor a klíma magától ki-be kapcsolgat, hogy mindig a megfelelő hőfok, levegőminőség legyen bent! Ha nem kell, nem kapcsol be! De ki tudod nyomni a gombot. De amikor simán be van kapcsolva a klíma, az sem állandóan terheli a motort!

Az elektromos kézifékről valamit olvastam a kézikönyvében, de én mintha arra emlékeznék, hogy aktív.Csak gondolom nem satura fog, hanem ahogy húzod. Nem 100%, majd utánaolvasok.