Murva84
2020.02.17
|
|
0 0
71392
|
Azt magyarázd el nekem hogyan adjátok be a 4 jegyű számot. Az érdekelne, mert a ez decimális szám. Ha géppel csatlakoztok akkor hexadecimálisan azaz 0-9 és A-F karakterek szerepelnek benne. De ez is márt binárisból van visszafejtve. A decimális azaz 10 számrendszert, a számítógép binárissá alakitja. Mert a processzor tele van tranzisztorokkal ami vagy 1 vagy 0 ad le. Magyarul vezet vagy nem vezet. A többi csak szoftver kérdése, grafikus megoldásokkal. Egy kulcsból hogyan hozzátok ki a számokat, és hogyan adjátok be neki?Mert a tanitásnál csak a jelet veszi amikor nyomod a gombot. És ezt tanulja meg, ha már egyszer be volt tanítva. Új kulcsot csak szoftverrel lehet tanitani. A be tanítottat ismét felismeri, csak ennyi. Ezt nem nevezném tanításnak, de legyen mert mindenki így hívja.
A tramszporderek sajnos ennyire gegyira sikerültek. Az enyémbe 2008 as ezekbe már nem megy tönkre, 11 éves a gyári kulcs, ez még eredeti. Javították a hibát. Aki kinlodni akar az jatszon vele. Nekem nem volt türelem hozzá. Inkább kifizetem a 10 ezret, és nem volt vele semmi baj, elsőre mindig indult. |
Előzmény: 4728ITI (71391)
|
|