Szia!
Szerintem ez a jelenség valamiféle AA bug lehet akkor, mert nekem is Huawei telefonom van "Mate 10 pro", és nekem megy.
Próbáltad a cache törlést?
Még annyi ötletem van, hogy a fejegységen csinálhatnál egy master resetet, de volt olyan is, akinek csak a telefon reset segített(persze ezt csak végszükség esetén, ha van mentésed mindenről, tel.számok, képek, dokumentumok, stb..).
Ilyesmit is csinálhatnál, hogy a fejegységen elfelejtethetnéd a telefonodat, aa ujratelepítés, újrapárosítás. Vagy akár a telefonon csinálhatnál egy kényszerített leállítást az AA-nak, majd dugd rá újra. Van akinek ez oldotta meg a problémát.....hirtelen más nem ugrik be.
Az Android Auto nem található meg a play áruházban, hivatalosan a mi régiónkban nem támogatott, ezért kell máshonnan letölteni. A linkről, amit adtam leszedheted a feleséged telójára is, és kipróbálhatod, jó is lenne, legalább látnánk, hogy a telóddal van e gond? Szedd le onnan, és tedd fel, csak az ismeretlen forrásból való telepítést engedélyezd a feleséged telóján, és utána telepítheted. Szerintem ezt mindenképpen csináld meg, sok minden kiderülhetne, és mehetnénk tovább az ötletekkel, ha esetleg az övével sem lenne jó......
biztosan a legfrissebb AA van a telódon? Te honnan szedted le a telefonodra? Én a play áruházban most sem találom azt, amivel működik nálam....
Ami ott van, az nem az, ami az apkmirror-ról leszedhető.