H.Rudolf Creative Commons License 2020.02.14 0 0 2357

A kérdőjelre nekem is tippelnem kellett, mi számíthat. Annyit akartam érzékeltetni hogy itt  bizony sanszosan Északi/normann és Dél-Keleti néptörzsek fuzionáltak. Mint hogy te is idézted az alán menyasszonyokat és Magort.. Akik aztán bejöttek a KM-be. A torzított koponyák problémakörét nem én, nem most fogom gyanítható feloldani. De őszinténszólva ennyit se akartam beirni.

Ha mindent ismernének tiszta sor lenne mint s hogy mentek a dolgok. Itt összefüggő összeérő tételek lettek egymás mellé állítva, mindenkinél vannak hangsúlyeltolódások. Kimmerek még manapság is tüntetnek a jelenlétükkel Britanniában, csak kisbetűvel írják - cymry..- és meglehetős sok a velük kapcsolatos tisztázatlan esemény . A hunok mikor meghóditották a Meotisz vidékét felszívhatták az ottani északi, és ua. trójai stb elemeket.. 

amúgy Nyesztornál is említik hogy Kimmerek avagy később hunok.. De nem csak nála láttam...

Egyebeket érintve meg azzal kezdtem hogy részemröl most nem diplomamunkára gyúrok.

Kérdőjelecskéim nekem is vannak, (?) . Ha válaszokat akarnék visszautalnék a tárgyi tétellekkel illusztrált  posztomra.

egyelőre,... örülök hogy látom perpill milyen egy releváns vélemény., majd azért lemodellezem miben állnak a további ellentmondások. De csak karcolgatom a témát szándékosan.. Majd ha lesz még további közérdekű fejnivaló, jelentkezek. De a látszat ellenére időm sincs nagyobb ivü vitákra, mostan. a ér kösz a bizalmat :p

Előzmény: rigeroi (2355)