barnazol75
2020.02.09
|
|
0 0
47664
|
Sziasztok! Rég jártam erre, mert mióta megvettem a Ligierbe a 60 Ah-s akksit, probléma mentesen közlekedtünk. De ma az történt, hogy elkezdett lassulni és irgalmatlanul füstölni a kis autó, majd meg is állt. Több hibát is találtam. A mágnesszelepen a sarut egy hajszál tartotta, ahogy odanyúltam, a kezemben is maradt. Tettem rá a helyszínen új sarut és beindult, és nagyon el kezdte kinyomni a gázolajat a tápszivattyún lévő üa cső fém- gumi találkozásánál. Azt hirtelen csak szigszalaggal tudtam orvosolni, hogy tudjak vele hazamenni. Beindult, de továbbra is füstölt és csak egy henger dolgozott. Kb egy kilométer után (sajnos el kellett indulnunk egy hengerrel is) el kezdett beindulni a másik henger is, de ahogy egy kereszteződésnél lassítottam, ismét csak az egyik ment.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ilyen gumicsöveket venni és mi célt szolgál a képen nyilazott kis kör doboz, mert az alatt is vannak különböző átmérőjű csövek, amik szintén meg vannak szigszalagozva. A harmadik pedig az, hogy mi okozhatja az egyhengerezést? Lehet-e levegő, vagy esetleg a szétszakadt gumicső egy darabja az adagolóban?? |
|