Bencuc Creative Commons License 2020.02.08 0 0 31727

Csillés, neked is így nézett ki az előtétellenállás helye, mint nálam, ahogy a képen látszik? Kivettem a fűtőventillátort, de nincs mellette semmilyen előtétellenállás, csak ez a műanyag darabka. Azt írja a szervízkönyv, hogy húzzam felfele aztán kifele, de ezt nem lehet megmozdítani, meg a könyvben úgy tűnik, mintha az ellenállás az kifele volna, nem befele. Rendeltem egy olyan zöld ellenállást, de az a helyzet, hogy ha azt befele kéne becsúsztatni, a kábel el se érne a ventillátorig. Nekem nagyon az a gyanúm, hogy a másik helyen kellene ezt néznem, a gázpedál mellett, ahol a digitális klímások magyarázzák. Mit gondolsz? Feszegessem azt a műanyagot vagy hagyjam?

Egy másik dolog: Az a fekete cső ami ott fölötte bemegy a borítás mögé, az hova vezet? Van valami kis kütyü a pollenszírőházra csavarozva, abból jön. Gondolom a vákum cső, de mit szabályoz ez? Az a baj, hogy nem voltam benne biztos, hogy le lehet szedni a kütyüről ezt a csövet, úgyhogy inkább kijjebb húztam a kocsi belsejéből, hogy ki tudjam szedni a pollenszűrőházat, hát csak remélni tudom, hogy a másik végén nem jött le onnan ahova rá volt dugva. 

Előzmény: csillés1 (31704)